1. 1
  2. 2
  3. 3

Kookwinkel voor heel Nederland

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis *
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Meer dan 60 jaar ervaring dankzij onze fysieke winkel in Rotterdam
  • Vandaag zijn we geopend tot 21:00
  • Vragen? Klantenservice bereikbaar tot 21:00 via 010-4431075

Bezoek de winkel

Kookpunt - 4000 m2 kookwinkel

Kookpunt Kookpunt
Noordplein 29-41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
Kookpunt Service-afdeling
Noordplein 81-83
3035EB Rotterdam
010 443 10 75

Agenda

Heet van de plaat
  • Kookpunt 60! Goud en diamanten!

    Kookpunt 60! Goud en diamanten!

    In het kader van ons 60-jarig bestaan verwelkomen wij een hele bijzondere logé aan het Noordplein. Een Fissler Profi-pan die is 'aangekleed' met 750 gram goud én 270 (!) diamanten.
  • Vadouvan: de smaakhoop van vleesverlaters

    Vadouvan: de smaakhoop van vleesverlaters

    Tijd om een pleidooi te houden voor vadouvan. De reden: genoeg mensen die best minder vlees willen eten, nemen die stap toch maar niet. Ze missen namelijk de warme vleessmaak te vaak. Vadouvan helpt de wanhopende vleesverlaters uit de smaakbrand.
  • Terrine of paté? Als het maar lekker is.

    Terrine of paté? Als het maar lekker is.

    Restverwerking is populair bij de hobby- en profi-kok. Een machtig gerecht waarin je zowel overgeschoten vlees als groenten kunt verwerken, is de paté. Ook bekend als terrine. Wat het verschil is, dat weten de uitvinders, de Fransen, ook niet precies. Er zijn Galliërs die menen dat een paté altijd verpakt wordt in pasteideeg, de pâte. De korstloze patés heten dan terrine, wat - om het kookleven ‘simpel’ te houden - ook een gerecht uit een diepe aardewerken pot kan zijn.

Winkelmand

Er zijn geen artikelen
Bekijk

Klantenservice

Bel 010 - 4431075
Bekijk