Vandaag open tot 17:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621862100
Filters

Sodamakers

(11)

Sodamaker kopen.

Nederlanders drinken veel water uit de supermarkt. Alle Nederlanders samen drinken samen bijna 500 miljoen liter flessenwater; water zonder en mét bubbels. Plat water kon je al gewoon uit de kraan halen, maar tegenwoordig kun je bruiswater ook zelf thuis maken. Dat kun je doen met een sodamaker, ook wel een bruiswatermaker genoemd.

Een sodamaker is ideaal voor iedereen, die van water met bubbels houdt. Met dit handige apparaat maak je bruiswater in een handomdraai, gewoon in eigen keuken met water uit de kraan. Daarnaast is het gebruik van een sodamaker duurzaam. Het gebruik van een sodamaker scheelt namelijk een heleboel plastic flessen. Zelf bruiswater maken vermindert je plastic afval aanzienlijk, met maar liefst 300 flessen per jaar voor wie gemiddeld 6 liter per week consumeert.

Het gebruik van een sodamaker is eenvoudig. Je vult eerst de speciale bijgeleverde fles met kraanwater en zet deze vervolgens in het elektrische apparaat. Wanneer je op een knop drukt, voeg je de koolzuur toe. Het koolzuur komt uit de CO2-cilinder, die aan de achterkant van het apparaat bevestigd is. De hoeveel koolzuur die wordt toegevoegd, kun je zelf bepalen. De CO2-cilinder dient om de zoveel tijd vervangen te worden, afhankelijk van het merk en gebruiksintensiteit.

Uiteraard kun je het zelfgemaakte sodawater naar eigen believen een smaakje geven. Er zijn speciale geconcentreerde siropen in flessen te koop om toe te voegen aan het bruiswater. Een smaak toevoegen doe je eenvoudig. Vul de fles met kraanwater en plaats de fles in de sodamaker. Druk vervolgens 3 tot 5 keer op de knop om de CO2 toe te voegen. Tot slot voeg je de smaak toe.

Het gebruik van een sodamaker kent meerdere voordelen. Tot slot, onderstaand nog even de belangrijkste voordelen:

  • een sodamaker is makkelijk en gebruiksvriendelijk. Een sodamaker is eenvoudig te gebruiken en vereist geen speciale vaardigheden of kennis;
  • een sodamaker is milieuvriendelijk. Door het gebruik van een sodamaker maak je zelf bruiswater zonder plastic flessen te hoeven kopen;
  • goede prijs-/kwaliteitverhouding. Sodamakers zijn betaalbaar en bieden een goede prijs-/kwaliteitverhouding.