Callebaut Origin Chocolade Callets, madagascar (67,4%) 1kg
Nog geen beoordelingen.
Kies een andere
Specificaties
Omschrijving
De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers, banketbakkers en patissiers wereldwijd.
In het chocolade-hart van België worden al meer dan 100 jaar de lekkerste chocoladesoorten geproduceerd.
De Callebaut chocoladecallets zijn voor 100% procent gemaakt van chocolade in zijn puurste vorm, couverture genaamd.
Callebaut Madagascar heeft een heerlijke ronde, intense en zoete smaak. De smaken doen je denken aan de zoete, frisse fruittoetsen en aroma’s van ananas, abrikoos, citrusvruchten, jeneverbes en frambozen.
Deze chocolade callets nodigen je uit om te experimenten met verschillende smaken, zoals speculaas, nootmuskaat, roze peper, kardemom, mandarijn, rabarber, grappa, Cointreau, honing, olijfolie en verschillende soorten koffie.
Je kunt de chocolade uitstekend gebruiken om karamels, chocolade clusters, chocolade smeersels, ganache, mendiants en truffel te maken. Ook voor het op smaak brengen van desserts en sorbets is dit een voortreffelijke chocolade.
Dankzij de druppelvorm zijn de callets heel snel en gemakkelijk te smelten.
Smelt de chocolade in de magnetron of au bain marie zodat je de gesmolten chocolade perfect kunt gebruiken voor wat je maar wilt.
Ook handig
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.