• 0 beoordelingen
De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers, banketbakkers en patissiers wereldwijd.
In het chocolade-hart van België worden al meer dan 100 jaar de lekkerste chocoladesoorten geproduceerd.
De Callebaut chocoladecallets zijn voor 100% procent gemaakt van chocolade in zijn puurste vorm, couverture genaamd.
Deze Origine chocolade, die wordt gemaakt met de lichte, aromarijke Criollobonen die in Java worden geteeld en geoogst, verrast aanvankelijk met de lichte kleur, milde cacao en karamelaroma's. Daarna geeft het verfrissende, zure toetsen vrij van geel fruit zoals bananen en ananas.
Voor pairings is Java goed te combineren met licht zuur fruit of warme specerijen om de zoete, fruitachtige smaak van deze chocolade te benadrukken. Denk maar aan kardemomzaadjes, kruidnagel of fruit zoals groene appel, mango, mandarijn.
Dankzij de standaard vloeibaarheid kunt u Java gebruiken in heel wat toepassingen: vormen, lagen, ganaches of om gebakcrèmes, mousses.
Dankzij de druppelvorm zijn de callets heel snel en gemakkelijk te smelten.
Smelt de chocolade in de magnetron of au bain marie zodat je de gesmolten chocolade perfect kunt gebruiken voor wat je maar wilt.
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |