• 0 beoordelingen
De chocolade producten van Callebaut worden geselecteerd door professionele chocolatiers, banketbakkers en patissiers wereldwijd.
In het chocolade-hart van België worden al meer dan 100 jaar de lekkerste chocoladesoorten geproduceerd.
De Callebaut chocoladecallets zijn voor 100% procent gemaakt van chocolade in zijn puurste vorm, couverture genaamd.
De Arriba melkchocolade van Callebaut onthult een intense kern van geroosterde cacao met heel wat zoete, karamelachtige toetsen en subtiele fruitige smaken.
Arriba is heerlijk om zo te eten en past ook in pairings met matig zure ingrediënten, zacht geroosterde ingrediënten zoals zachte koffie en subtiel kruidachtige ingrediënten.
Arriba kan worden gebruikt in heel wat toepassingen, van het op smaak brengen van ganache tot mousses, crémeux of sauzen.
Dankzij de druppelvorm zijn de callets heel snel en gemakkelijk te smelten.
Smelt de chocolade in de magnetron of au bain marie zodat je de gesmolten chocolade perfect kunt gebruiken voor wat je maar wilt.
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 11:00-17:00