Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Merk:Bowls and Dishes
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789089899200

Omschrijving

Auteur: Sanne Zwart
Uitgever: Terra
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 176

Wat te doen met restjes groenten? Weggooien is zonde, dat moet anders kunnen!
Sanne Zwart is fermentatie-expert en oprichter van RotPot® in Rotterdam. Zij biedt met Zuurgoed een praktisch basisboek over fermenteren voor iedereen die thuis aan de slag wil gaan.
Want fermenteren is de ideale manier om de restjes uit je koelkast te transformeren tot heerlijk tafelzuur. Het is leuk om te doen, levert bijzondere, gezonde en supersmaakvolle producten op en voorkomt voedselverspilling.

In dit boek vind je informatie over de herkomst van recepten van fermenteren, praktische tips over fermenteren thuis tips, hoe te gebruiken, bewaren en serveren, de benodigdheden en basisregels en natuurlijk heel veel recepten om zelf mee aan de slag te gaan.
Want wie wil er nou niet meer smaak en minder verspilling?!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: