• 2 beoordelingen
Auteur: Jonas Cramby
Uitgever: Goodcook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 176
Geen enkele manier van barbecueën geeft zoveel resultaat tegenover zo weinig inspanning als de Japanse manier.
In Yakitori & Korean BBQ leer je alles over de Japanse grilltechnieken, die onderhand steeds meer geïntegreerd zijn in onze westerse samenleving.
In Japan en Korea gaan ze voor maximaal levensgenot en wordt niets aan het toeval overgelaten; vlees wordt kort gegerild, sauzen zijn zelfgemaakt en vlak ook zeker het sociale aspect van samen zitten rondom een tafelbarbecue niet uit..
Gril een yakatori-spies en serveer het met zoetzure saus. Niets simpeler dan een Korean BBQ waarbij je een ssam (wrap) of slablaadje vult. Start traditioneel met yukhoe (tartaar) en sluit af met naengmyeon (noedels in koude bouillon).
Garneer met rijst, kimchi en andere bijgerechten. Drink er sake, ijskoud bier of groene thee bij en je avond kan niet meer stuk!
Merk
• 2 beoordelingen
5 sterren | 2 reviews | |
4 sterren | 0 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Mooi boek met leuke Japanse kook technieken
Anoniem - 27-5-2021
Mooi boek, makkelijke recepten en leuke achtergrondinformatie
Anoniem - 14-4-2020
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 11:00-17:00