• 0 beoordelingen
Locatie: Noordplein 29, Rotterdam
Datum: vrijdag 15 november 2024
Aanvang: 14:00 uur
Einde: 17:00 uur
Wil jij je snijtechnieken verfijnen en leren werken met wild en gevogelte? In deze masterclass dompelen we je onder in de ambachtelijke technieken van het uitbenen en fileren van wild. Onder begeleiding van een ervaren chef leer je hoe je met precisie en vakmanschap diverse soorten gevogelte kunt schoonmaken. Deze workshop is perfect voor thuiskoks en kookliefhebbers die willen experimenteren met de rijke, volle smaken van wild. Een uitstekende voorbereiding op Kerst en ook leuk om als cadeau te geven!
Wij gaan aan de slag met de volgende soorten:
De cursus wordt gegeven door Ron Ferdinandus; oud-leraar Koksopleiding aan het Zadkine College. Tijdens deze workshop leer je stap voor stap hoe je gevogelte vakkundig kunt schoonmaken en oefen je alle basistechnieken van zowel het uitbenen als het fileren. We brengen alle technieken direct in de praktijk, zodat je dit thuis net zo makkelijk kunt reproduceren. Vragen als 'welk type mes gebruik je voor welke stap' en 'hoe kun je deze het beste hanteren' komen uitgiop-[0ebreid aan bod. Of je nu een beginner bent of al wat ervaring hebt in de keuken, deze workshop biedt voor elk niveau waardevolle kennis.
Van het schoonmaken van eend tot patrijs, binnen drie uur heb je het onder knie en is jouw snijtechniek vakkundig, vlot en bovenal veilig. Schort voor, messen in de aanslag, en laat je inspireren door de smaken van de natuur!
Let op: dit betreft een digitale inschrijving voor de cursus; je ontvangt geen fysiek product thuis. De cursus vindt plaats in onze vestiging in Rotterdam aan het Noordplein 29, 3035 EC.
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00