Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789023015413

Omschrijving

Auteur: Caroline Hwang
Uitgever: Becht
Uitvoering: Hardcover
Taal: Nederlands
Aantal pagina's: 192

De wok is een van de veelzijdigste, efficiëntste en tegelijk meest ondergewaardeerde hulpmiddelen in de keuken. Niet alleen kun je er fantastische roerbakgerechten mee maken, maar je kunt er ook nog in stoven, stomen, frituren, bakken, pocheren en nog veel meer. Het rokerige aroma en de krokante bite van een goede roerbakschotel zijn te danken aan de wok hei, de 'adem van de wok'. Daarvoor is een extreme hitte nodig. Ook al zul je in een wok thuis nooit dezelfde temperatuur bereiken als in een wokrestaurant, je kunt thuis nog steeds heel veel snelle, smakelijke gerechten op tafel toveren - de recepten en tips in dit boek vertellen je precies hoe.
Zet alles van tevoren klaar en ga aan de slag; het wokken zelf is zo gepiept! Met een wok kost een doordeweekse roerbakschotel even veel - of weinig - moeite als een zondagse stoofschotel.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: