• 0 beoordelingen
29,99
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Duik de keuken in en kook mee met de seizoenen van de Italiaanse keuken met Wilde vijg & venkel! In dit prachtige kookboek van Letitia Clark - auteur van La vita è dolce - kook je het hele jaar rond heerlijke Italiaanse gerechten met de beste producten van ieder seizoen.
Gebruik de eerste groene asperges van de lente in een smakelijke pasta met chili en Parmezaan of geef de klassieke Italiaanse tiramisu een twist met zomerse aardbeien. Pompoengnocchi met salieboter en ricotta is het perfécte herfstgerecht en in de winter warm je op met pasta puttanesca. Van vlees en vis tot vegetarisch en van antipasti tot pasta - er is voor ieder wat wils.
Dit prachtige Italiaanse kookboek staat vol met mooie foto's van het dromerige leven op Sardinië, receptfoto's waarbij je gegarandeerd gaat watertanden én mooie verhalen over la dolce vita in Italië.
Wilde vijg & venkel is een uniek kookboek waarbij je met de seizoenen meekookt en je je met iedere hap in de Italiaanse keuken waant.
Merk
Becht-Boeken
Auteur
Letitia Clark
Aantal pagina's
272
Bindwijze
Hardcover
Uitgever
Becht
Jaar van uitgave
2024
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |