Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617144100
33,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048844845

Omschrijving

Auteur: Peter Klosse
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 464

Wildbijbel is hét naslagwerk voor de wildliefhebber.

Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevolgelte als gewervelden, voor te bereiden.
Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verchillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten.

Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen.
Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: