• 0 beoordelingen
34,99
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!
Auteur: Peter Klosse
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 464
Wildbijbel is hét naslagwerk voor de wildliefhebber.
Aan de hand van heldere instructies en duidelijke foto's leer je stap voor stap alle belangrijke technieken om wild, zowel gevolgelte als gewervelden, voor te bereiden.
Met behulp van de basistechnieken kun je de prachtige stukken vlees op verchillende manieren bereiden, van roken tot pekelen en van braden tot konfijten.
Nederlands bekendste wildrestaurant De Echoput geeft zijn mooiste wildgerechten prijs, zoals canard à l'orange en Veluwse reerug met kersen, amandel, zomerpostelein en cantharellen.
Bijzondere gerechten die menig wildliefhebber zullen verrassen
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00