• 0 beoordelingen
Auteur: Harald Rüssel
Uitgever: Karakter Uitgevers
Kaft: Hardcover
Aantal pagina's: 200
Taal: Nederlands
Met de overgang naar de herfst gaat het wildseizoen weer van start! De dagen worden kouder en de smaken worden warmer. Er is dan ook niks lekkerders dan een gebraden wildzwijnbout of hertenrug.
Het bereiden van wild is zeker niet alleen aan restaurants voorbehouden; met de duidelijke recepten uit 'Wild' kun je ook thuis een heerlijk wilddiner op tafel zetten.
Fervent jager en chefkok Harald Rüssel begint bij de basis met uitgebreide uitleg over de verschillende typen wild en de benodigde basistechnieken om deze klaar te maken. Ree, hert, zwijn, klein wild of gevogelte; in de 130 recepten komen alle soorten wild aan bod. De grootste focus ligt op het bereiden van vlees, maar de bijgerechten zijn ook zeker de moeite waard.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |