Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616656100
29,95

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789492881076

Omschrijving

Auteur: Koen van der Plas
Uitgever: Trichis
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 208

Van een fantastische mousserende wijn uit Friesland tot een rijke pinot noir uit Limburg die nu de kelders van Inter Scaldes in Kruiningen vult; de jonge, getalenteerde sommelier Koen van der Plas vroeg zich af of Nederlandse wijn inmiddels volwassen genoeg is om gastronomisch in te zetten.

Geen fijn glas wit voor op het terras, maar gelaagde wijnen die de menukaarten van een tweesterrenrestaurant niet zouden ontsieren.
Samen met journalist Etienne Verhoeff en fotograaf Maaike Petri bezocht de sommelier meer dan dertig Nederlandse wijngaarden van Zeeland tot Friesland tot Limburg. Koen zocht bijzondere wijnen en vond ze, tezamen met prachtige verhalen van gepassionneerde wijnboeren.

Wijn & Spijs uit NL combineert de verhalen achter de wijnen met praktische informatie.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: