Vandaag open om 11:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617192100

Welkom in de wereld van de patisserie!

24,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048318780

Omschrijving

Auteurs: Christophe Felder & Camille Lesecq
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 352

Maandag: appels uit de oven & reuzencookies.
Dinsdag: beignets & flantaart met framboos.
Woensdag: brownie met pistache en Mirlton-flantaart met abrikoos.
Donderdag: appel-aarbeicrumble & zandkoekjes met gianduja.
Vrijdag: blini's & dacquoise met framboos en aardbei.
Zaterdag: Franse vanillesoesjes & Italiaanse cassata-taart.
Zondag: amandines met kers & madeleines 

Welkom in de patisseriewereld van Christophe Felder en camille Lesecq, waaruit de verrukkelijke geuren opstijgen.....
180 unieke recepten waarmee je de week wel doorkomt!

Christophe Felder, virtuoos en gepassioneerd liefhebber van zoete lekkernijen, was 23 jaar lang chef-patissier van het chique Hôtel de Crillon in Parijs.
Het werken met bloem en beslag, met de aroma's van vanille, boter en specerijen, met kleuren en smaken en met sappig fruit vormt voor hem een permanente bron van verrukking en is de drijvende kracht achter zijn creatieve talent.

Camille Lesecq bracht zijn zomervakanties graag door in de Parijse banketbakkerij van zijn oom.
Toen het tijd werd om een vervolgstudie te kiezen, was er geen twijfel mogelijk.
Hij leerde de kneepjes van het vak in Caen, waar hij ook zijn mentor Felder ontmoette.
Inmiddels behoort ook Lesecq tot de top van de patisseriewereld.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: