Weg met de Koolhydraten
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048314072
Omschrijving
Auteur: Tori Haschka
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 176
Tori Haschka houdt van comfortfood, meer dan goed voor haar is. Tijdens haar tienerjaren at ze bijna uitsluitend witte koolhydraten. Een paar jaar geleden merkte ze echter dat ze zich steeds minder goed voelde door het eten van brood, aardappels, pasta en rijst en daar bovendien nooit lang verzadigd door was. Om die koolhydraten te vermijden begon ze te experimenteren met andere ingrediënten.
Ze deed wereldwijd inspiratie op en werd dol op peulvruchten en zaden en pitten. Sindsdien kookt en eet ze met veel plezier op deze nieuwe manier.
Wilt u ook graag meer energie, een mooiere huid en een (blijvende) slankere taille, dan vindt u in dit boek de nodige inspiratie.
Door Tori's visie op voeding (en natuurlijk haar recepten) gaat u anders over eten denken en zult u probleemloos de slechte koolhydraten kunnen laten staan.
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 176
Tori Haschka houdt van comfortfood, meer dan goed voor haar is. Tijdens haar tienerjaren at ze bijna uitsluitend witte koolhydraten. Een paar jaar geleden merkte ze echter dat ze zich steeds minder goed voelde door het eten van brood, aardappels, pasta en rijst en daar bovendien nooit lang verzadigd door was. Om die koolhydraten te vermijden begon ze te experimenteren met andere ingrediënten.
Ze deed wereldwijd inspiratie op en werd dol op peulvruchten en zaden en pitten. Sindsdien kookt en eet ze met veel plezier op deze nieuwe manier.
Wilt u ook graag meer energie, een mooiere huid en een (blijvende) slankere taille, dan vindt u in dit boek de nodige inspiratie.
Door Tori's visie op voeding (en natuurlijk haar recepten) gaat u anders over eten denken en zult u probleemloos de slechte koolhydraten kunnen laten staan.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: