Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100
15,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789045218632

Omschrijving

Auteur: Steven Raichlen
Uitgever: Culinair Karakter
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 326

Auteur en BBQ-goeroe Steven Raichlen staat al jaren aan de top van de internationale barbecue-scene.
Met Vuur combineert Raichlen de beste technieken met eeuwenoude tradities in 100 recepten vol krachtige smaken waarmee je je barbecue gerechten een turboboost geeft.

Til je barbecuegerechten naar een hoger niveau met perfect gemarineerde en gegrilde tomahawksteaks, drooggepekelde filet mignons, geschroeide porterhouse-steaks en de beste bereiding van T-bones.
Bereid een kalfskotelet in rozemarijnkorst met een gasbrander. Gaar mosselen in gloeiend hooi, maak gepeperde kip op een zoutsteen en bereid zalm met een kruidenkorst op een schep.

Dit boek bewijst dat vuur - en begrijpen hoe je het beheerst - alles lekkerder maakt.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: