Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616275100
31,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048833337

Omschrijving

Auteur: Gertjan Kiers
Uitgever: Carrera Culinair
Pagina's: 496
Uitvoering: hardcover
Publicatie: 2017

Hèt naslagwerk voor de vleesliefhebber. Rasslager Gertjan Kiers leert u alles over het slagersvak: slachtproces, uitbenen, verdelen, rijpen en bereiden. Met niet ingewikkelde beschrijvingen en stap-voor-stap fotografie leert u de favoriete vleesrecepten van Gertjan. Meer dan 100 bereidingswijzen van elk onderdeel van rund, kalf, varken en lam.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: