Vandaag open om 10:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag10:00 - 18:00
Woensdag10:00 - 18:00
Donderdag10:00 - 18:00
Vrijdag10:00 - 18:00
Zaterdag10:00 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616272100
32,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059560994

Omschrijving

Auteur: Mirjam van der Rijst, Harold Pereira & Martien Holtzappel
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 240

In een kookboek over vis leer je uiteraard alles over vis, waaraan herken je goede kwaliteit?, hoe maak je een vis schoon?, en hoe fileer je een plat- of rondvis?
Maar Vis voor beginners is meer: het geeft een vrolijke en eigentijdse blik op de wereld rondom de visserij.
Want wist je dat iedere zeeman te herkennen is aan zijn specifieke oorbel?
En dat de traditionele visserstrui boordevol symboliek zit?

Voor de bereiding van de 70 gerechten die in dit boek zijn opgenomen, worden diverse technieken gebruikt.
Denk aan roken, stomen, stoven, inpakken, grillen en frituren.
De fotografie is om van te likkebaarden en de illustraties hebben vaak iets ondeugends.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: