Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Verrot lekkerverrot lekker

Verrot lekker

• 0 beoordelingen

verrot-lekker
9789461561787_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Auteur: Christian Weij
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 309

'Fermenteren is experimenteren' is het motto van Christian Weij, schrijver van het boek Verrot Lekker.
In het boek worden verschillende technieken en productgroepen besproken. Denk aan verschillende soorten groenten (zuurkool, paprika, pompoen), zuivel (kwark, ricotta, kefir), granen (zuurdesembrood) en vlees + vis (spek, zure haring).
Fermenteren is een oude vorm van het functioneel laten rotten van voedsel zodat deze zowel in levensduur verlengt als de smaak geoptimaliseerd wordt. Christian Weij geeft je inzichten en een tal van heerlijke recepten om mee te gaan experimenteren.

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

Afwijkende openingstijden:

Eerste Pinksterdag 8-6
- Gesloten -
Tweede Pinksterdag 9-6
Open 11:00-17:00

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1