Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616271100

Verrot lekker

27,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
EAN:9789461561787
Artikelnr:9789461561787

Omschrijving

Auteur: Christian Weij
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 309

'Fermenteren is experimenteren' is het motto van Christian Weij, schrijver van het boek Verrot Lekker.
In het boek worden verschillende technieken en productgroepen besproken. Denk aan verschillende soorten groenten (zuurkool, paprika, pompoen), zuivel (kwark, ricotta, kefir), granen (zuurdesembrood) en vlees + vis (spek, zure haring).
Fermenteren is een oude vorm van het functioneel laten rotten van voedsel zodat deze zowel in levensduur verlengt als de smaak geoptimaliseerd wordt. Christian Weij geeft je inzichten en een tal van heerlijke recepten om mee te gaan experimenteren.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: