Verrot lekker
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461561787
Omschrijving
Auteur: Christian Weij
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 309
'Fermenteren is experimenteren' is het motto van Christian Weij, schrijver van het boek Verrot Lekker.
In het boek worden verschillende technieken en productgroepen besproken. Denk aan verschillende soorten groenten (zuurkool, paprika, pompoen), zuivel (kwark, ricotta, kefir), granen (zuurdesembrood) en vlees + vis (spek, zure haring).
Fermenteren is een oude vorm van het functioneel laten rotten van voedsel zodat deze zowel in levensduur verlengt als de smaak geoptimaliseerd wordt. Christian Weij geeft je inzichten en een tal van heerlijke recepten om mee te gaan experimenteren.
Uitgever: Bertram + de Leeuw Uitgevers
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina’s: 309
'Fermenteren is experimenteren' is het motto van Christian Weij, schrijver van het boek Verrot Lekker.
In het boek worden verschillende technieken en productgroepen besproken. Denk aan verschillende soorten groenten (zuurkool, paprika, pompoen), zuivel (kwark, ricotta, kefir), granen (zuurdesembrood) en vlees + vis (spek, zure haring).
Fermenteren is een oude vorm van het functioneel laten rotten van voedsel zodat deze zowel in levensduur verlengt als de smaak geoptimaliseerd wordt. Christian Weij geeft je inzichten en een tal van heerlijke recepten om mee te gaan experimenteren.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: