• 0 beoordelingen
Auteur: Jason Tjon Affo
Uitgever: Becht
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Vegan comfortfood, beter laat de kleurrijke keuken van Jason zich niet omschrijven.
In dit prachtige kookboek deelt Jason, een Nederlandse chef met Surinaamse roots, zijn allerbeste recepten.
Stuk voor stuk een waar feest voor het oog (instant happiness) en dankzij zijn multiculturele afkomst kennen veel gerechten ook een tropisch tintje.
Denk aan traditionele pom, een kruidige cassavesoep of een troostrijke rijstbowl in Japanse stijl.
En wat dacht je van een broodje pikante sticky tempeh of een kom verwarmende havermout met blauwe besssen en bakbanaan?
En lekker dat het is!
De Surinaams-Nederlandse Jason Tjon Affo (1991), fotograaf, foodstylist en chef-kok is bekend van The Indigo Kitchen.
Naast foto's van de meest prachtige vegan gerechten deelt Jason op zijn blog veel over zijn persoonlijk leven en de onderwerpen die hem aan het hart gaan.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00