Vandaag open tot 17:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616656100

Turk Professional Serveerpan, 24cm

21,90
1 beoordeling

Kies een andere

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:Turk
Geschikt voor:Elektrisch, Gas, Halogeen, Keramisch, Oven
Materiaal:Plaatstaal
Serie:Professional
Bodemmaat:17cm
Type:66924
Bovenmaat:24cm
Artikelnr:4002920669240

Omschrijving

Het Duitse bedrijf Turk maakt al gastronomische pannen sinds 1857 en ze worden door zowel door professionele- als hobbykoks zeer geapprecieerd. De Turk serveerpan is gemaakt van plaatstaal en dankzij zijn dubbele handvatten gemakkelijk op tafel te plaatsen om lekkere gerechten in te presenteren.

De Turk Professional serveerpan is dankzij het gebruikte materiaal, plaatstaal, bestand tegen hoge temperatuur en ook nog eens krasbestendig. Je kunt er dus prima metalen gerei, zoals spatels, in gebruiken. Wanneer de pan goed ondehouden wordt kan het zomaar een leven lang meegaan. De serveerpan is geschikt voor in de oven en alle warmtebronnen behalve inductie.

De pan zal na meerdere gebruiken steeds beter gaan bakken, zeker als je het na ieder gebruik goed behandelt. Meestal is het genoeg om de pan even uit te vegen met wat keukenpapier. Mocht je de pan af willen wassen met water dan kun je de pan daarna het beste even smeren met een beetje plantaardige olie.

 

Reviews van klanten (1)

via eKomi5 jaar geleden

Super kwaliteit voor een mooie prijs. Na het kopen van de crèpepan, en ik die meer ging gebruiken dan mn gewone koekenpannen, heb ik deze pan aangeschaft, als vervanging van die gewone koekenpannen en mijn hapjespan. Goede instructies voor het eerste gebruik van het kookpunt erbij.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: