• 20 beoordelingen
Het Duitse bedrijf Turk maakt al gastronomische pannen sinds 1857 en ze worden door zowel door professionele- als hobbykoks zeer geapprecieerd. De Turk koekenpan is gemaakt van plaatstaal en in deze pan kan je alle bak- en braadklusjes met gemak aan.
De Turk Professional koekenpan is dankzij het gebruikte materiaal, plaatstaal, bestand tegen hoge temperatuur en ook nog eens krasbestendig. Je kunt er dus prima metalen gerei, zoals een spatel of tang, in gebruiken. Wanneer de pan goed ondehouden wordt kan het zomaar een leven lang meegaan. De koekenpan is geschikt voor in de oven en alle warmtebronnen behalve inductie.
De pan zal na meerdere gebruiken steeds beter gaan bakken, zeker als je het na ieder gebruik goed behandelt. Meestal is het genoeg om de pan even uit te vegen met wat keukenpapier. Mocht je de pan af willen wassen met water dan kun je de pan daarna het beste even smeren met een beetje plantaardige olie.
Merk
Materiaal
Plaatstaal
Bodemmaat
22cm
Serie
Professional
Type
66230
Bovenmaat
30cm
Geschikt voor
Keramisch,Oven,Elektrisch,Gas,Halogeen
Antikleeflaag
Nee
Pre-seasoned
Nee
Nee
• 20 beoordelingen
5 sterren | 13 reviews | |
4 sterren | 7 reviews | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
***
Anoniem - 24-11-2022
Het heet wordende handvat is nog even wennen. Verder doet ie precies hoe jullie het schetsen.
Anoniem - 13-7-2022
24cm "Turk Professional" pan. (Was?)laag er goed af halen, paar lagen sla/druivenpit olie erop en je hoeft er daarna niet veel onderhoud aan te besteden. Schroeit vlees dicht als geen ander, houdt goed warme vast voor een mooie even temperatuur zonder hot-spots. Topding
Anoniem - 17-5-2022
Ik raad dit product aan
Anoniem - 22-10-2020
Goed inbranden en bakken maar. Met deze pan staat er iets op het vuur.
Anoniem - 3-8-2020
Toppan, als je er eenmaal aan gewend bent wil je niet meer anders. Onverwoestbaar en bakt geweldig. Niet geschikt voor ei etc dat snel aankleeft maar je kunt rustig met metalen voorwerpen er in werken en de pan ook heel heet maken. dit itt roestvrijstalenpannen
Anoniem - 22-6-2020
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Koningsdag 26-4
Gesloten
Zondag 27-4
Geopend 11:00-17:00