Turk Professional Koekenpan, 20cm
Kies een andere
Specificaties
Omschrijving
Het Duitse bedrijf Turk maakt al gastronomische pannen sinds 1857 en ze worden door zowel door professionele- als hobbykoks zeer geapprecieerd. De Turk koekenpan is gemaakt van plaatstaal en in deze pan kan je alle bak- en braadklusjes met gemak aan.
De Turk Professional koekenpan is dankzij het gebruikte materiaal, plaatstaal, bestand tegen hoge temperatuur en ook nog eens krasbestendig. Je kunt er dus prima metalen gerei, zoals een spatel of tang, in gebruiken. Wanneer de pan goed ondehouden wordt kan het zomaar een leven lang meegaan. De koekenpan is geschikt voor in de oven en alle warmtebronnen behalve inductie.
De pan zal na meerdere gebruiken steeds beter gaan bakken, zeker als je het na ieder gebruik goed behandelt. Meestal is het genoeg om de pan even uit te vegen met wat keukenpapier. Mocht je de pan af willen wassen met water dan kun je de pan daarna het beste even smeren met een beetje plantaardige olie.
Reviews van klanten (20)
***
Het heet wordende handvat is nog even wennen. Verder doet ie precies hoe jullie het schetsen.
24cm "Turk Professional" pan. (Was?)laag er goed af halen, paar lagen sla/druivenpit olie erop en je hoeft er daarna niet veel onderhoud aan te besteden. Schroeit vlees dicht als geen ander, houdt goed warme vast voor een mooie even temperatuur zonder hot-spots. Topding
Ik raad dit product aan
Goed inbranden en bakken maar. Met deze pan staat er iets op het vuur.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.