Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Technieken & Recepten voor het bereiden van gerechten op hout

14,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Artikelnr:9789048316496

Omschrijving

Auteur: Adler & Fertig
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 128

Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om eten te bereiden op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek!

Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank- buiten en binnen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: