Technieken & Recepten voor het bereiden van gerechten op hout

• 0 beoordelingen

technieken-recepten-voor-het-bereiden-van-gerechten-op-hout

Product omschrijving

Auteur: Adler & Fertig
Uitgever: Veltman
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 128

Hout op voorraad? Zou wel moeten!

Koken op een plank is de eenvoudigste manier om uw eten te voorzien van de subtiele smaak en het heerlijke aroma van rook. En het mooie is dat u geen speciale uitrusting nodig heeft of ingewikkelde aanwijzingen hoeft te volgen om eten te bereiden op een plank. De enige twee dingen die u nodig heeft, zijn een plank en dit boek!

Met de 25 essentiële technieken die u in dit boek vindt, bereidt u in no time het heerlijkste eten op een plank- buiten en binnen.

Specificaties

Producttype

EAN

9789048316496

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00


Openingstijden feestdagen:
Maandag 22 december: 09:30-18:00
Donderdag 25 december: gesloten
Vrijdag 26 december: 11:00-17:00
Woensdag 31 december: 09:30-17:00
Donderdag 1 januari: gesloten

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75
 
Kookpunt Cook-it-Out Nijmegen
Houtstraat 49-51
6511 JL Nijmegen
nijmegen@kookpunt.nl
Footer contact bar foto 1