Strooigoed
Specificaties
Omschrijving
Auteur: Anne-Marij de Koning
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 72
In dit boekje vind je allerlei heerlijke recepten voor de decembermaand. Naast de traditionele recepten voor pepernoten, gevuld speculaas, borstplaat en taaitaai, geeft Anne-Marij de Koning je inspiratie om deze feestelijke periode te genieten van nog meer zoet en hartig strooigoed.
Maak je eigen chocoladeletters en meringueschuimpjes, serveer op pakjesavond een over de top worteltaart met witte chocolade en pepernoten of een echte bankettaart met amandelspijs en kersen.
Ook is er aandacht voor glutenvrije pepernoten en vegan chocoladebrownies met kokos en krijg je tips voor natuurlijke kleurstoffen.
Dit boek brengt je helemaal in de sfeer voor de sinterklaasperiode en geeft je een kleine toegift naar kerst met enkele recepten voor geglazuurde kerstkransjes en huisje van gingerbread.
Kortom, genoeg inspiratie om je familie en vrienden tijdens de gezellige decembermaand - maar ook de rest van het jaar - te verrassen!
Reviews van klanten (1)
Heel leuk boek, mijn kids hebben het 5 december assortiment al uitgekozen!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.