Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100
49,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789038806778

Omschrijving

Auteur: Soenil Bahadoer & Hassnae Bouazza
Uitgever: Nijgh Cuisine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288

In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen.
In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de papillen van zijn gasten.
Kosmopolitische gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams- Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend.
Op zijn borden vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaams streetfood en haute cuisine.
Soenil Bahadoer is als culinaire jazz-rock.

Met ruim zestig recepten vertelt de Spicy Chef het verhaal over zijn Surinaamse afkomst en de rol van eten binnen zijn familie: de lekkerste snacks zoals een brioche met bakkeljauw en compote van gebrande tomaat, en gerechten als sukade-rendang met ijs van gemberbier en jus van blanke soja, of het familierecept voor Surinaamse bami met amsoi.
De gerechten zijn maakbaar, uitdagend en verrassend en vormen zo een mooie afspiegeling van Soenils nieuwe Surinaamse keuken.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: