• 0 beoordelingen
Auteur: Soenil Bahadoer & Hassnae Bouazza
Uitgever: Nijgh Cuisine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
In de keuken van Soenil Bahadoer komen Oost en West samen.
In zijn tweesterrenrestaurant De Lindehof in het Brabantse Nuenen verrast hij de papillen van zijn gasten.
Kosmopolitische gastronomie verrijkt Soenil met Surinaams- Indiase ingrediënten en smaken en het resultaat is oog- en tongstrelend.
Op zijn borden vindt een volmaakte samensmelting plaats van Surinaams streetfood en haute cuisine.
Soenil Bahadoer is als culinaire jazz-rock.
Met ruim zestig recepten vertelt de Spicy Chef het verhaal over zijn Surinaamse afkomst en de rol van eten binnen zijn familie: de lekkerste snacks zoals een brioche met bakkeljauw en compote van gebrande tomaat, en gerechten als sukade-rendang met ijs van gemberbier en jus van blanke soja, of het familierecept voor Surinaamse bami met amsoi.
De gerechten zijn maakbaar, uitdagend en verrassend en vormen zo een mooie afspiegeling van Soenils nieuwe Surinaamse keuken.
Merk
Auteur
Soenil Bahadoer
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Eerste Pinksterdag 8-6
- Gesloten -
Tweede Pinksterdag 9-6
Open 11:00-17:00