Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616656100

Spherificator Kaviaarmaker, 0,2L zwart

149,-

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Merk:Spherificator
Inhoud:0,2L
Garantietype:2 jaar: Fabrieksgarantie
Afmetingen:7,5 (l) x 7,5 (b) x 25 (h) cm
Type product:Kaviaarmaker
Kleur:Zwart
Artikelnr:0186866100013

Omschrijving


De Spherificator is een 'kaviaarmaker' en kan eenvoudig en snel ieder type vloeistof verwerken tot parelvorm. Vinaigrette parels voor in de salade, mintparels in een moijtococktail of een salsaparels bij de tortillachips... De mogelijkheden zijn eindeloos!

Dankzij de spherification methode kan zowel de hobby- als de professionele chef experimenteren met deze bijzondere bereidingstechniek. De parels zien er niet alleen spectaculair uit, maar geven een verrassende smaakexplosie zodra ze worden stukgebeten.

Het gebruik van de spherificator is simpel. Pureer de inhoud voor de parel met een blender of staafmixer tot een (dikke) vloeistof. Vermeng bij het mengsel 1% sodium aligaat en giet dit in de spherificator. Los vervolgens calcium chloride in een kom met water. Hou het apparaat boven de kom en druk de startknop in. In enkele seconden vallen de druppels uit de spherificator in het water waar deze tot parels zullen vormen. Spoel tot slot de parels af en sfeer deze bij het gewenste gerecht. 

De spherificator kan handmatig ingesteld worden op snelheid en kan parels maken van verschillende formaten. 

De spherificator wordt geleverd met de volgende extra's:

  • 70 gram natrium alginaat
  • 100 gram calcium chloride
  • 2 spuitmonden (formaat parels)
  • netstroomadapter
  • receptenboek

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: