Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 17:00
Dinsdag09:30 - 17:00
Woensdag09:30 - 17:00
Donderdag09:30 - 17:00
Vrijdag09:30 - 17:00
Zaterdag09:30 - 17:00
Zondag11:30 - 17:00

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617441100
27,50
2 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789045208299

Omschrijving

Auteur: Lisa Q. Fetterman
Uitgever: Karakter Uitgevers B.V.
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
Taal: Nederlands

Sous Vide betekent letterlijk 'onder vacuüm'. Bij deze kooktechniek wordt vacuüm verpakt voedsel gelijkmatig gegaard in een waterbad op bepaalde temperatuur. Door deze werkwijze worden alle smaken behouden, en kunt u uw vlees, vis, groenten en zelfs vruchten een waanzinnige smaak geven.

Sous vide is een populaire kooktechniek die in restaurants al jaren gebruikt wordt, maar tot voor kort waren thuiskoks niet in staat om dezelfde resultaten te boeken, aangezien de benodigde apparatuur erg duur in aanschaf was. De laatste jaren is er steeds meer toegankelijke sous vide-apparatuur op de markt gekomen, waardoor de techniek nu ook voor de enthousiaste thuiskok eenvoudig toe te passen is.

Reviews van klanten (2)

via eKomi4 jaar geleden

duidelijke recepten, mooie foto van elk recept

via eKomi5 jaar geleden

Top boek

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: