Vandaag open om 11:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag11:30 - 17:30
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616394100
30,95

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461432230

Omschrijving

Auteur: Bas Robben
Uitgever: Good Cook
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 280

Sous-vide is het vacuüm garen van ingrediënten in een waterbad op een lage en constante temperatuur en levert perfect gegaard vlees, vis, groenten en meer op.
Met dit boek leer je de fijne kneepjes en ontdek je de talloze mogelijkheden van sous-vide koken.
Waarom kun je een kip niet in z'n geheel sous-vide garen, maar wél sappige bouten en filets serveren?
Bas Robben laat aan de hand van 85 recepten zien dat sous-vide koken een fantastische manier is om je gerechten nog malser en smaakvoller te bereiden.

Met duidelijke aanwijzingen over hoe lang en op welke temperatuur onderdelen van diverse vleessoorten, vis, groenten en eieren tot perfectie worden gegaard.
Van miso-kippendijen met spek, lamsbout met oregano-muntsalsa en dillezalm met citroensaus tot sous-vide gegaarde bieten en wortels, gepocheerde eieren, mandarijncustard en vlierbloesem-citroenwodka.
Met zowel basis- als gevorderde recepten, is dit hét ultieme handboek voor de hobbykok.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: