Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100
29,95

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059567221

Omschrijving

Auteur: Nadia Zerouali & Merijn Tol
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256

De mezzecultuur ontstond in de periode van het Ottomaanse Rijk en is te vinden in het hele Levantijnse Middellandse Zeegebied: van Griekenland en Cyprus tot Turkije, Palestina, Jordanië, Syrië en Libanon. Maar Libanon heeft het echt verder ontwikkeld en is beroemd om zijn rijkste, meest uitgebreide en meest verfijnde mezzecultuur.
Mezzetafels zijn rijkgevulde tafels met soms wel tientallen koude en warme gerechtjes, een maaltijd op zich.
Van karaffen met arak en citroenlimonade, verse amandelen en schaaltjes zijdezachte hummus tot gefrituurde kibbehballetjes en tabouleh of fattoush.
Nadia en Merijn geven in Souq ruim honderd recepten om een tafel te vullen met hun versie van mezzegastvrijheid; traditioneel maar met een eigentijdse twist.
De mezzetradtie staat gelijk aan gulheid, vrijgevigheid en gezelligheid - en dat zie en proef je terug in dit boek.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: