Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617101100
24,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789000355754

Omschrijving

Auteur: Naomi Pomeroy met Jamie Feldmar
Uitgever: Spectrum
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 400

De bekroonde chef-kok Naomi Pomeroy weet dat de recepten die een betere kok van je maken ook de beste recepten zijn. 
In Smaak & Techniek deelt Naomi haar zelf verworven kennis, passie en ervaring, en brengt ze haar lezers aan de hand van bijna 140 recepten de beginselen van haar manier van koken bij. Doordat ze ingewikkelde gerechten terugbrengt tot de verschillende delen waaruit ze bestaan, leidt ze je stap voor stap door elk recept en maakt ze duidelijk met welke, vaak eenvoudige technieken koks tot professionele resultaten komen.
Recepten voor sauzen, voorgerechten, salades, groenten en desserts kunnen naar hartenlust worden gecombineerd met gevogelte-, runder-, lams-, groente-, vis- en eiergerechten, die het jaar rond voor spectaculaire maaltijden zorgen. Oefen het smoren en aanbraden met in melk gestoofde varkensschouder en maak daar in de lente wortels met sinaasappel-karwijglazuur en in de winter gekaramelliseerde mergpompoen bij. Bereid tijdens een vakantie-etentje een indrukwekkende lamsbout met kruiden en serveer er risotto met doperwtjes of geblakerde bloemkool met ansjovis, knoflook en chilivlokken bij.
Met een aparte uitleg over ingrediënten, keukengereedschap en kooktechnieken ontraadselt dit kookboek met fraai gefotografeerde recepten alle ins en outs over koken en geeft je het zelfvertrouwen en de kennis om een goede thuiskok te worden.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: