Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Sillikomart 3Design Mini Puff Bakvorm, 15-vaks

19,90

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Vandaag besteld, maandag in huis

Specificaties

Merk:Silikomart
Materiaal:Siliconen
Vaatwasserbestendig:Ja
Type product:3D-bakvorm, Bakvorm
Aantal vakken:15
Afmetingen:40 x h40mm
Inhoud:15x40ml
Artikelnr:8051085333097

Omschrijving

De MINI PUFF mould uit de 3Design lijn van Silikomart is perfect voor het creëren van explosies van smaken, kleuren en texturen. Praktisch en veelzijdig, deze vorm zal je perfecte bondgenoot worden voor je bakexperimenten. Mini Puff garandeert onberispelijke resultaten, niet alleen als semifreddo of mousse, maar ook in de gebakken versie.

De bakvormen zijn leuk vormgegeven, flexibel, duurzaam en kunnen temperaturen van -60°C tot +230°C aan. Dat betekent dat het gebruik van deze vorm niet tot bakken beperkt blijft. Ze zijn oven-, magnetron- en zelfs snelvriezer bestendig.

Maak de blits bij je familie door bijvoorbeeld een witte chocolademousse of een vruchtenbavarois te maken. Maak de mousse/bavarois volgens eigen recept, giet dit in de bakvorm en zet het in de vriezer. Als de mousse of bavarois volledig bevroren is haal je ‘m makkelijk uit de vorm en kun je ‘m een paar uur later (ontdooid) aan je gasten serveren (wel even op een mooi bordje natuurlijk). Door de bijzondere vorm van je dessert zal iedereen onder de indruk zijn.

Of gebruik ‘m om heerlijke gebakjes in te bakken. De siliconen bakvorm is van zichzelf al anti kleef, waardoor je de vorm niet eens hoeft in te vetten voordat je het beslag er in giet. Je gebakjes lossen altijd makkelijk.

De bakvorm kan prima in de vaatwasser.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: