Vandaag open tot 17:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Silikomart Ice Creams Kono IJsvorm, 26-vaks

24,90
19,-
2 beoordelingen
stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Merk:Silikomart
Materiaal:Siliconen
Aantal vakken:26
Afmetingen:3 (l) x 3 (b) x 2,2 (h) cm
Artikelnr:8051085235964

Omschrijving

Met de Silikomart siliconen patisseriemal maak je zelf allerlei gebakjes, bonbons en andere lekkernijen. De siliconen bakvormen van Silikomart zijn makkelijk in gebruik. De bakvormen zijn leuk vormgegeven, flexibel, duurzaam en kunnen temperaturen van -60°C tot +230°C aan. Dat betekent dat het gebruik van deze vorm niet tot bakken beperkt blijft.

De siliconen vorm is van zichzelf al anti-kleef, waardoor je de vorm niet eens hoeft in te vetten voordat je het mengel er in giet. Het lossen gaat altijd makkelijk.

Deze bakvorm is ook heel geschikt voor het maken van bijvoorbeeld een chocolademousse of vruchtenbavarois. 
Maak de mousse/bavarois volgens eigen recept, giet dit in de bakvorm en zet het in de vriezer. Als de mousse of bavarois volledig bevroren is haal je ‘m makkelijk uit de vorm en kun je ‘m een paar uur later (ontdooid) aan je gasten serveren. Door de bijzondere vorm van je dessert zal iedereen onder de indruk zijn.

Met deze mal kun je in één keer 26 stuks maken. De vormen hebben een diameter van 3cm, hoogte van 2,2cm met een bijbehorende inhoudsmaat van 10,5ml.
De vorm mag na gebruik gewoon een rondje mee in de vaatwasmachine. 

Reviews van klanten (2)

via eKomieen jaar geleden

Goed product, keurig verpakt Heldere beschrijving

via eKomi3 jaar geleden

Goede kwaliteit en er wordt duidelijk aangegeven hoe te gebruiken!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: