De borden van Sanodegusto maken het nu mogelijk om eten op perfecte temperatuur te serveren. Nooit meer last van afgekoeld eten, omdat het bord te koud is. De perfecte temperatuur om steak, visgerechten en groenten warm te houden op een bord, is namelijk 55°C graden. Op deze temperatuur behoudt het voedsel alle aroma’s en smaken. Ook de gewenste kooktemperatuur wordt niet overschreden. De borden van Sanodegusto behouden dezelfde temperatuur voor meer dan een half uur.
Met de borden van Sanodegusto is er meer tijd om het bord op te maken, meer tijd om te serveren én meer tijd om te eten. Zo creëer je de perfecte ervaring voor je gasten. Daarnaast is het super makkelijk in gebruik:
- Verwarm de oven voor op 90°C
- Zet de borden 70 minuten in de oven
- De Tempcontrol technologie slaat de warmte in de borden op
- Terwijl je het eten bereidt, warmen de borden op
- Haal de borden uit de oven en maak de borden op. Haasten is niet nodig
- De borden blijven de perfecte temperatuur van 55 graden, voor langer dan 30 minuten!
- Je gasten hebben een ongeëvenaarde ervaring!
- Na het eten kunnen de borden in de vaatwasser.