• 0 beoordelingen
Auteur: Paskal Jakobsen & Edwin Vinke
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 224
Keukenvrienden en levensgenieters Paskal en Edwin delen in Ruige kost hun favoriete en succesvolle recepten.
Waar Edwin verrijkt wordt door de muzikaliteit van Paskal, leert Paskal van Edwin te proeven en te beleven in de keuken.
De gerechten en ingrediënten zijn geïnspireerd op hun reizen en hun liefde voor Zeeland.
Samen met Door en Blanche hebben ze voor elk recept dezelfde ingrediëntenlijst gecreëerd:
1 dosis gezond verstand;
1 keuken met goed materiaal;
1 dosis rust en geduld;
1 hulpje voor de afwas;
1 goed glas wijn (of 2, of 3...);
1 box met goede muziek
1 of meerdere gezellige lekkere eters;
1 slager, visboer, schelpjesboer, toko
Paskal Jakobsen is zanger van de populaire band BLOf en Edwin Vinke is sterrenchef van restaurant de Kromme Watergang.
Merk
Auteur
Paskal Jakobsen, Edwin Vinke
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00