• 0 beoordelingen
Auteur: Jeroen Meus
Uitgever: Uitgeverij van Halewyck
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 334
In Plat Préféré zet Jeroen Meus zijn culinaire ontdekkingsreis voort. Deze keer gaat hij op zoek naar de lievelingsgerechten van beroemdheden als Marlon Brando, Marlene Dietrich en koning Boudewijn. De steak and kidney pie van Alfred Hitchcock brengt hem van London naar Los Angeles.
De asado (of barbecue) van Eva Peon leidt hem naar de zwoele Buenos Aires, waar de tango heet door de straten waait. De smothered porc chops van Jimi Hendrix dompelen hem onder in de soul van Harlem en geven hem de kans de heilige grond van Woodstock te betreden. Via de kalfsfricassee van Louis Neefs ontdekt hij geheime plekjes diep in de Ardennen en de schoonheid van een familiereünie in een Mechels park. De verhalen die Jeroen oppikt zijn nog mooier, de ontmoetingen onderweg nog straffer. En uiteindelijk doet hij wat hij het beste kan: fantastische gerechten toveren.
Merk
Afmetingen
25 (l) x 19,5 (b) x 3 (h) cm
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |