• 0 beoordelingen
Auteur: Simon Giacotto
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Publicatie: 2017
Na de Vlees-, Vis-, Groente-, Bbq- en Bakbijbel is er nu ook de Pizzabijbel!
In de Pizzabijbel vindt u alles over pizza. Van de perfecte pizzabodem, de geschiedenis van de pizza, het bakken van een pizza en het belang van goede ingrediënten.
Simon Giacotto leert u klassieke pizza's te maken zoals pizza Margherita en quatro formaggio tot pizza's met zoete toppings.
Meer dan 170 pizzarecepten met duidelijke stap voor stapfoto's.
De Pizzabijbel is hét naslagwerk voor de pizzaliefhebber!
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |
Hemelvaartsdag 29-5
Open 09:30-17:00