Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

/
Kookboeken
/
Landen
Pizza Volume 01pizza-volume-01.jpg

Pizza Volume 01

• 0 beoordelingen

pizza-volume-01.jpg

 24,95

Op voorraad

Voor 23:00 besteld, de volgende werkdag in huis!

Product omschrijving

Leer perfecte pizza’s maken met Pizza Volume 01. Begin bij het begin en maak echt goed deeg. Proef het verschil tussen Napolitaans en Siciliaans pizzadeeg; maak voordeeg zoals poolish (voor een New York-style pizza) of maak een starter voor een luchtige zuurdesempizza.
Kneed je deeg met de hand of machine en versta de kunst van het opbollen en uitrekken van deeg.

Gebruik kwaliteitsproducten om je pizza mee te beleggen: maak goede tomaten- en marinarasaus, besprenkel de pizza met homemade romige knoflook- of ansjovisdip en kies voor verse kruiden, goede vleeswaren en kaassoorten.
Ga aan de slag met de receptuur van de beste pizzabakkers ter wereld: maak pizza cacio e pepe van Daniele Uditi of dé pizza bianca van Frank Pinello.

Last but not least: pizza bak je in een pizzaoven, het liefst in een buitenoven (maar een pizzaoven voor binnenshuis mag natuurlijk ook). De pizzaoven neemt in populariteit enorm toe: logisch want je kan er nog veel meer mee dan alleen pizza bakken.
Pizza Volume 01 geeft dan ook als toegift 20 outdoor cooking-recepten: van op houtvuur gebakken kip, zalm bereid op een cederhouten rookplank tot en met geroosterde groenten en fruit.

Specificaties

Auteur

Tom Gozney

Aantal pagina's

256

Bindwijze

Hardcover

Uitgever

Good Cook

Jaar van uitgave

2025

Taal

Nederlands

EAN

9789461433435

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1