Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616271100
16,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 17:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
EAN:9789048314102
Artikelnr:9789048314102

Omschrijving

Auteur: Freddie Janssen
Uitgever:Veltman Uitgevers B.V.
Aantal pagina's: 144
Uitvoering: Hardcover

Pickled is een kookboek met een verfrissende en innoverende kijk op inmaken en fermenteren. Meer dan 60 creatieve recepten met elk een extra smaakvolle draai geven dit boek een zeer origineel karakter. Pickle-fan Freddie Janssen laat zien hoe eenvoudig het is om bijna alles in te maken zonder dat daarvoor geavanceerd materiaal of moeilijk verkrijgbare ingrediënten nodig zijn. 

Inmaken is een manier om eten langer houdbaar te maken, en tegelijkertijd het eten een bijzondere smaak te geven. Begin met klassieke komkommer-dillepickles of met chipotle ingemaakte eieren op Mexicaanse wijze, ga dan verder met wat gedurfdere smaakcombinaties zoals met szechuanpeper ingemaakte watermeloen of de heerlijke, naar meer smakende wasabibieten. Om u te inspireren om pickles en gefermenteerde producten te gebruiken hebben Freddie en een paar van haar restaurantvrienden gerechten ontwikkeld om van te watertanden: probeer eens gefrituurde ingemaakte kippenvleugels, chipotle-varkensvleestaco's met Yucatánpickles, een lekkere sterke pickletini en de koning van alle kaastosti's: een tosti met kimchi & stilton.

Maak kennis met quickles (pickles die binnen een paar uur klaar zijn), andere soorten pickles die maanden geduld vereisen en recepten voor zelfgemaakte kimchi, zuurkool, sriracha, ketchup, chili-olie, azijn en meer. Dankzij de pickles is geen enkel gerecht nog saai!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: