• 1 beoordelingen
Auteur: Anita Sumer
Uitgever: Lannoo
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 272
Taal: Nederlands
Desembrood is voedzaam, licht verteerbaar, goed voor de darmflora én superlekker.
De Sloveense Anita Sumer verklapt in haar prachtig geïllustreerde boek de geheimen van het lekkere brood van onze grootmoeders.
Ze maakt niet alleen brood met het desemdeeg, maar ook zout en zoet gebak als pizza, kruidenbrood, bananenbrood, donuts, brioche en koffiekoeken.
Naast de 45 recepten vind je een uitgebreide inleiding hoe je het deeg moet opstarten en verder verwerken, wat er fout kan gaan en waar je het mee kunt combineren.
Passie voor desem won 'Best Bread Book 2019' bij de Gourmand World Cookbook Awards
Merk
• 1 beoordeling
5 sterren | 0 review | |
4 sterren | 1 review | |
3 sterren | 0 review | |
2 sterren | 0 review | |
1 ster | 0 review |
Aardig boek heb het nog niet helemaal uit, maar het is ok.
Anoniem - 10-2-2022
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |