Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100
34,99

Nog geen beoordelingen.

stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059565517

Omschrijving

Auteur: Meneer Wateetons & René Zanderink
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288

In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken.
Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf.

Bij het onderwerp 'inpakken van voedsel' denk je al snel aan het verpakken van eten om het te bewaren, te rantsoeneren of te vervoeren.
Echter, het 'oerinpakken' door onze voorvaderen gebeurde met een andere reden: om het voedsel te garen in vuur en aarde en zo de aroma's en de smaak het best te behouden.

Naast talloze recepten, zoals fazant in leemkorst en zeebaars in zoutkorst, bevat Over inpakken ook tips, technieken en how-to's voor het werken met foodwraps, as en en papillote, het bouwen van een hooikist en het graven van een grondoven.
Met een goede leverancier en een gewone oven kan iedereen de recepten uit dit kook- en doeboek uitvoeren en ervaren hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om je voedsel in te pakken.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: