Over Inpakken
34,99
Nog geen beoordelingen.
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huisSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059565517
Omschrijving
Auteur: Meneer Wateetons & René Zanderink
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken.
Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf.
Bij het onderwerp 'inpakken van voedsel' denk je al snel aan het verpakken van eten om het te bewaren, te rantsoeneren of te vervoeren.
Echter, het 'oerinpakken' door onze voorvaderen gebeurde met een andere reden: om het voedsel te garen in vuur en aarde en zo de aroma's en de smaak het best te behouden.
Naast talloze recepten, zoals fazant in leemkorst en zeebaars in zoutkorst, bevat Over inpakken ook tips, technieken en how-to's voor het werken met foodwraps, as en en papillote, het bouwen van een hooikist en het graven van een grondoven.
Met een goede leverancier en een gewone oven kan iedereen de recepten uit dit kook- en doeboek uitvoeren en ervaren hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om je voedsel in te pakken.
Uitgever: Fontaine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288
In Over inpakken leren Meneer Wateetons en René Zanderink je modern koken met klassieke en soms ronduit primitieve technieken.
Ze laten je zien hoe je aroma's en smaken kunt creëren en behouden door je eten in te pakken in leem, bladeren, groente, zout, hout, dierlijke materialen, en de aarde zelf.
Bij het onderwerp 'inpakken van voedsel' denk je al snel aan het verpakken van eten om het te bewaren, te rantsoeneren of te vervoeren.
Echter, het 'oerinpakken' door onze voorvaderen gebeurde met een andere reden: om het voedsel te garen in vuur en aarde en zo de aroma's en de smaak het best te behouden.
Naast talloze recepten, zoals fazant in leemkorst en zeebaars in zoutkorst, bevat Over inpakken ook tips, technieken en how-to's voor het werken met foodwraps, as en en papillote, het bouwen van een hooikist en het graven van een grondoven.
Met een goede leverancier en een gewone oven kan iedereen de recepten uit dit kook- en doeboek uitvoeren en ervaren hoe leuk, lekker en avontuurlijk het is om je voedsel in te pakken.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: