Over charcuterie

• 0 beoordelingen

over-charcuterie-0

Product omschrijving

Auteur: Meneer Wateetons
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren; van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.

Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd.
Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet.

Met Over charcuterie maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
 

Specificaties

Producttype

EAN

9789048845347

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00


Openingstijden feestdagen:
Maandag 22 december: 09:30-18:00
Donderdag 25 december: gesloten
Vrijdag 26 december: 11:00-17:00
Woensdag 31 december: 09:30-17:00
Donderdag 1 januari: gesloten

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75
 
Kookpunt Cook-it-Out Nijmegen
Houtstraat 49-51
6511 JL Nijmegen
nijmegen@kookpunt.nl
Footer contact bar foto 1