Vandaag open tot 17:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616637100
31,99

Nog geen beoordelingen.

Kies een andere

stuk
Op voorraad
Vandaag besteld, maandag in huis

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789048845347

Omschrijving

Auteur: Meneer Wateetons
Uitgever: Carrera Culinair
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 288

In Over charcuterie kom je alles te weten over het zelf maken van vleeswaren; van Italiaanse hammen, droge worst, coppa en pancetta, tot beroemde Franse patés en terrines en Nederlandse slagersklassiekers als achterham en rookvlees.

Met behulp van duidelijke stap-voor-stapfoto's en uitgebreide instructies worden alle technieken helder uitgelegd.
Uiteraard ontbreken ook de foutenanalyses niet.

Met Over charcuterie maak je voortaan je eigen vleeswaren op slagersniveau.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: