Oranje toetjes
Nog geen beoordelingen.
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad
Specificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789059374089
Omschrijving
Auteur: Lizet Kruyff en Cees Holtkamp
Uitgever: Bas Lubberhuizen
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 144
Wat staat er op tafel bij de Oranjes? Wie stonden er in de keuken en uit welke kookboeken kookten zij? Wanneer is het dessert ontstaan en welke rol spelen oranje vruchten op de koninklijke menu's? Wat komt er kijken bij het maken van een koninklijk toetje?
Intrigerende vragen, waarop dit boek een antwoord geeft. Ieder hoofdstuk schetst een levendig beeld van de eetcultuur van stadhouder Willem de Zwijger tot koning Willem-Alexander.
Culinair historicus Lizet Kruyff dook in de archieven en banketbakker Cees Holtkamp maakte de recepten, zo dat u thuis de koninklijke gerechten kunt ontdekken.
Van Gâteau de Savoye en sinaasappelmousse tot een Polonaise met aardbeien en limoncelloroom: Oranje toetjes biedt een smakelijke reis door onze hofcultuur.
Uitgever: Bas Lubberhuizen
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 144
Wat staat er op tafel bij de Oranjes? Wie stonden er in de keuken en uit welke kookboeken kookten zij? Wanneer is het dessert ontstaan en welke rol spelen oranje vruchten op de koninklijke menu's? Wat komt er kijken bij het maken van een koninklijk toetje?
Intrigerende vragen, waarop dit boek een antwoord geeft. Ieder hoofdstuk schetst een levendig beeld van de eetcultuur van stadhouder Willem de Zwijger tot koning Willem-Alexander.
Culinair historicus Lizet Kruyff dook in de archieven en banketbakker Cees Holtkamp maakte de recepten, zo dat u thuis de koninklijke gerechten kunt ontdekken.
Van Gâteau de Savoye en sinaasappelmousse tot een Polonaise met aardbeien en limoncelloroom: Oranje toetjes biedt een smakelijke reis door onze hofcultuur.
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: