Openingstijden
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondaggesloten

Zondag 31-03 - Gesloten

Maandag 01-04 - 11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Moderne Kunst Desserts

1 beoordeling
stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789089896278

Omschrijving

Auteur: Caitlin Freeman
Uitgever: Terra
Uitvoering: Paperback
Aantal pagina's: 192

20 Desserts à la Rineke Dijkstra, Roy Lichtenstein, Piet Mondriaan, Frida Kahlo, Henri Matisse, Luc Tuymans en Andy Warhol. Natafelen wordt nooit meer saai. Eat Your Art Out!

'Als kind in de jaren 80 in Ojai, het kleine stadje in Zuid-Californië waar ik opgroeide, droomde ik er nooit van om banketbakker te worden, maar ik was dol op zoet, met een voorliefde voor donuts. Mijn plan om in de voetsporen van mijn grootvader te treden en tandarts te worden, kan door mijn grote voorliefde voor zoetigheid mislukt zijn. Jaren later, tijdens een excursie naar het San Francisco Museum of Modern Art, stond ik voor het schilderij Display Cakes van Wayne Thiebaud. Toen voelde ik voor het eerst het warme geluk waar ik naar op zoek was...'

De rest is history: de desserts van Caitlin Freeman zijn nu wereldberoemd. Ze weet de lezer te boeien met praktische recepten en leuke verhalen over de desserts, de kunstwerken en de kunstenaars. Samen met de afbeeldingen van de originele kunstwerken, vergezeld van achtergrondinformatie, leveren de gedetailleerde, eenvoudig te volgen stap-voor-stap-instructies in Moderne Kunst Desserts inspiratie tot het maken van taarten, koekjes, parfaits en drankjes voor de heerlijkste eetbare meesterwerken. 

Reviews van klanten (1)

via eKomi4 jaar geleden

Schitterend boek, ook als je niet gaat bakken is het een feest om te lezen.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: