Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.620820100

KitchenAid

(78)

KitchenAid Voucher Actie

Bij aankoop van een KitchenAid standmixer van 4,8 of 6,9L krijg je nu een accessoire naar keuze cadeau t.w.v. maximaal 179,-! Registreer je nieuwe keukenmachine op www.kitchenaid.nl en kies uit een van volgende vier accessoires: groentesnijder & - rasp, voedselmolen, ijsmaker of broodkom. De actie is geldig t/m 31 december 2023.

Meer weten?

1919: Ontstaan van een iconische machine

Een eeuw geleden vond een ingenieur uit Ohio een wonderbaarlijk toestel uit, dat het leven van koks en fijnproevers drastisch zou veranderen. Met de uitvinding van de “H5" was de allereerste mixer een feit. Terwijl het toestel werd getest, gaf de vrouw van één van de bedrijfsleiders onbewust een naam aan het merk toen ze zei: “Het maakt niet uit hoe je het noemt, maar het is het beste keukenhulpje dat ik ooit heb gehad”. Het merk KitchenAid was geboren.

Sindsdien bleef KitchenAid niet stilzitten en werd werd het aanbod van keukenapparatuur steeds verder uitgebreid. Zo kennen we KitchenAid inmiddels van een hele reeks hoogwaardige apparaten, gemaakt met dezelfde aandacht voor detail, hoogstaand vakmanschap, veelzijdige technologie en tijdloos design.

 

Kleur in de keuken!

Denk je aan KitchenAid, dan denk je aan keukenmachines in alle kleuren van de regenboog. Vroeger waren apparaten in de keuken standaard wit en steriel, maar Kitchenaid durfde het in de jaren '50 aan om dit anders te doen. Ze introduceerde hun geliefde mixer in vijf knallende kleuren en dit bleek een enorm succes. Kleur in de keuken is onverminderd populair gebleven en inmiddels is de KitchenAid standmixer in maar liefst 30 kleuren verkrijgbaar. Daarnaast worden er met grote regelmaat nieuwe, trendy kleuren aan het assortiment toegevoegd. Niet alleen de standmixers, maar ook alle andere apparaten van KitchenAid, zoals blenders en waterkokers, zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren.

Bekijk alle kleuren

Welke standmixer kiezen?

KitchenAid heeft, met zijn grote verscheidenheid aan standmixers, altijd een model dat perfect bij jou past. De mixer is uitgevoerd in verschillende varianten, welke onderling verschillen in formaat, power en meegeleverde accessoires. 

  • Mini: krachtig en compact, ideaal voor de kleinere keuken. 
  • Classic: basismodel, hierdoor laaggeprijsd.
  • Artisan: meest populaire model met veel gebruiksgemak en een grote kom van 4,8L. Verkrijgbaar in diverse kleuren.
  • Artisan Elegance: uitgebreidere versie van de Artisan Original. Wordt geleverd met extra accessoires ( waaronder het schenkschild en de flexbeater) en twee mengkommen van 4,8L en 3L. Verkrijgbaar in zeer veel kleuren.
  • Heavy Duty: extra krachtig, geschikt voor zwaar kneedwerk. Deze machine heeft meer wattage, een groter motorisch vermogen en een hogere maximale rotatiesnelheid.
  • Professional: grote en professionele machine, met een kom van 6,9L. Voor zwaar kneedwerk in grote hoeveelheden, geschikt voor langdurig gebruik.
KitchenAid standmixers

Bekijk alles van KitchenAid:

KitchenAid keukenapparatuur kopen.

KitchenAid maakt al sinds de jaren ’30 de meest hoogwaardige keukenapparatuur ter wereld. Zowel ambitieuze hobbychefs in de thuiskeuken als professionele topkoks zijn vaak trots eigenaar van KitchenAid keukenapparatuur.

KitchenAid Artisan keukenmachine kopen.

De KitchenAid Artisan keukenmachine is bijzonder geliefd bij patissiers. Deze standmixer mengt niet alleen je ingrediënten; de KitchenAid Artisan kan zelfs worden ingezet voor het kneden van zwaar brooddeeg. De planetaire mengbeweging zorgt keer op keer voor een egaal resultaat waarbij alle ingrediënten netjes worden meegepakt, ook aan de buitenste randen van de mengkom.

KitchenAid accessoires

Voor de KitchenAid keukenrobot zijn tevens vele KitchenAid accessoires te verkrijgen om bijvoorbeeld ook pasta te rollen of roomijs te draaien. Met het Smoothie Maker accessoire kun je de allerlekkerste smoothies bereiden. Kookpunt heeft een ruim aanbod aan hulpstukken voor KitchenAid keukenapparatuur; onze experts helpen je graag bij het vinden van het accessoire dat je zoekt.