Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616806100

Kookpunt Eppicotispai Pasta Starterset, 9-delig

39,-
1 beoordeling
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huis

Specificaties

Merk:Kookpunt
Materiaal:Hout
Type product:Pastaroller, Pastasnijder
Artikelnr:8017790008026

Omschrijving

​Maak zelf verse spaghetti, fettuccine, gnocchi of ravioli met de Kookpunt Eppicotispai pasta starterset. De gereedschappen in de set stellen je in staat om verscheidene soorten pasta te maken. Het bijgeleverde instructieboekje geeft basisrecepten en uitleg over de diverse technieken.

De Kookpunt Eppicotispai pasta starterset bevat 9 gereedschappen voor het maken van verschillende vormen en formaten pasta, zoals spaghetti, fettuccine en gnocchi. De set bestaat uit de volgende artikelen:
 
- Deegroller voor het uitrollen van pastadeeg.
- Pastaroller spaghetti voor het vormen van spaghetti.
- Pastaroller fettuccine voor het vormen van fettuccine.
- Ravioliroller voor het vormen van ravioli.
- Gnocchiplank voor het vormen van gnocchi.
- Deegsnijder kartel.
- Pastadroogrek.
- Spaghettimeter voor het meten van de juiste hoeveelheid spaghetti.
- Pastatang voor het verplaatsen en opscheppen van gekookte pasta.
 
Tevens wordt er een Italiaans- en Engelstalig instructieboekje met uitleg en recepten meegeleverd.

Voor het bereiden van de diverse soorten pasta begin je met een pastadeeg dat je uitrolt met de deegroller. Vervolgens ga je als volgt te werk:
 
Pastaroller fettuccine en spaghetti: rol de pastaroller over een uitgerolde deeglap om deze te snijden tot spaghetti of fettuccine. Laat de pasta drogen aan het droogrek of kook deze direct.
 
Ravioliroller: plaats een zelfgemaakte vulling in kleine hoopjes op de uitgerolde deeglap en plaats er een andere deeglap overheen. Gebruik de ravioliroller of deegsnijder om gelijk gevormde 'kussentjes' uit te snijden.
 
Gnocchiplank: vorm kleine bolletjes van het deeg. Houd het plankje met de gekartelde zijde naar voren gericht vast. De schuine zijde aan de onderkant zorgt dat de plank onder de juiste hoek staat. De handgreep zorgt voor een goede grip. Rol met de andere hand iedere keer een stukje deeg van boven naar beneden over de plank om de karakteristieke vorm van de gnocchi te verkrijgen.
 
Reinig de onderdelen van de Kookpunt Eppicotispai pasta starterset met warm water en afwasmiddel en droog direct. Voor de houten deegroller volstaat schoonwrijven met een droge doek.

Reviews van klanten (1)

via eKomieen jaar geleden

Gewoon ,handig gereedschap.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: