Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.617192100
17,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek, Ramequin
Artikelnr:9789492206497

Omschrijving

Auteur: Constan Heestermans & Marije Sietsma
Uitgever: Loopvis
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 126

Het zit in onze chocoladerepen, in roomijs, toetjes en tegenwoordig zelfs in pindakaas. Karamel is overal te vinden. 
Maar wat kun je er nog meer mee? Die vraag blijft maar komen. Dat het heerlijk is over de pannenkoeken, over ijs en op de boterham, dat begrijpen de meeste mensen wel. Maar dat is nog maar het begin. Het stroperige goedje heeft namelijk heel veel onvermoede kanten. Zo combineert het geweldig met kaas, is het bijna onmisbaar bij de barbecue en kun je er spectaculaire toetjes mee maken.
Naast basisrecepten om zelf karamel te maken, vind je in dit boek volop feestelijke zoetigheden als stevige koffiesnoepjes, met karamelroom gevulde donuts en bananen toffeetaart.
Helemaal bijzonder zijn de vele hartige gerechten. Van rokerige zalm en witloftaartjes tot langzaam gegaarde sticky spareribs. En wat dacht je van een misokaramelsaus bij een portie noedels met gegrild spek?
Koken met karamel is een feest voor zoetekauwen én liefhebbers van hartig.

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: