Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Koken en bakken in een weckpotkoken en bakken een weckpot

Koken en bakken in een weckpot

• 0 beoordelingen

koken-en-bakken-een-weckpot
9781472362353_mi1_pd1500x1500_1.jpg

Product omschrijving

Uitgever: Parragon
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 80

Ontdek een nieuwe wereld van koken en bakken. Dit boek zit tjokvol onweerstaanbare recepten die allemaal in een weckpot worden gemaakt.
Het conserveren van levensmiddelen met Weck potten is een eeuwenoud fenomeen.

Het idee stamt af uit de tijd van Napoleon Bonaparte, die op zoek was naar een methode om voedsel langer houdbaar te maken voor de veldtochten van zijn grootse leger. De Franse suikerbakker Nicolas Appert kwam met de oplossing en publiceerde zijn boek 'L'Art de conserver les substances animales et végétales' omstreeks 1810. Hij werd hiermee wereldberoemd als de 'vader' van het inmaakproces!

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00

 

 

Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1