Vandaag open om 09:30
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.621515100

Koken en bakken in een weckpot

Nog geen beoordelingen.

stuk
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9781472362353

Omschrijving

Uitgever: Parragon
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 80

Ontdek een nieuwe wereld van koken en bakken. Dit boek zit tjokvol onweerstaanbare recepten die allemaal in een weckpot worden gemaakt.
Het conserveren van levensmiddelen met Weck potten is een eeuwenoud fenomeen.

Het idee stamt af uit de tijd van Napoleon Bonaparte, die op zoek was naar een methode om voedsel langer houdbaar te maken voor de veldtochten van zijn grootse leger. De Franse suikerbakker Nicolas Appert kwam met de oplossing en publiceerde zijn boek 'L'Art de conserver les substances animales et végétales' omstreeks 1810. Hij werd hiermee wereldberoemd als de 'vader' van het inmaakproces!

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: