Koken doe je zo!
25,95
Nog geen beoordelingen.
stuk
Op voorraad
Voor 23:00 besteld, morgen in huisSpecificaties
Type product:Kookboek
Artikelnr:9789461432247
Omschrijving
Auteur: Arthur Le Caisne
Uitgever: Good Cook
Uitvoering; Hardcover
Aantal pagina's: 240
Iedere thuiskok met enige ambitie heeft de hang naar perfectie in de keuken: van een mooi gegaarde Bressekip, een kaasfondue met de juiste consistentie tot en met het uitserveren van het ultieme meergangenmenu voor vrienden en familie.
Maar hoe doe je dat?
Voor alle keukenprinsen en -prinsessen in spé is dit hét boek dat antwoord geeft op veelgestelde vragen in de keuken.
Koken doe je zo! is een mooi geïllustreerd handboek en geeft 700 tips, trucs en wetenswaardigheden om je keukenskills te perfectioneren.
Van het bereiden van perfecte bouillon en fonds tot en met altijd geslaagde soufflés.
Leer de diverse snijtechnieken, de bereiding van diverse sauzen tot en met het klaarmaken van kreeft en het perfect gepocheerde eitje.
Van diverse kooktechnieken tot en met het gebruik van de juiste keukenapparatuur en ingrediënten.
Koken doe je zo! maakt inzichtelijk hoe kookprocessen werken en leert je daarmee de chemie (en magie!) in je keuken te begrijpen.
Of je nu een beginnend of gevorderd thuiskok bent: met dit overzichtelijke keukenhandboek kan iedereen aan de slag!
Uitgever: Good Cook
Uitvoering; Hardcover
Aantal pagina's: 240
Iedere thuiskok met enige ambitie heeft de hang naar perfectie in de keuken: van een mooi gegaarde Bressekip, een kaasfondue met de juiste consistentie tot en met het uitserveren van het ultieme meergangenmenu voor vrienden en familie.
Maar hoe doe je dat?
Voor alle keukenprinsen en -prinsessen in spé is dit hét boek dat antwoord geeft op veelgestelde vragen in de keuken.
Koken doe je zo! is een mooi geïllustreerd handboek en geeft 700 tips, trucs en wetenswaardigheden om je keukenskills te perfectioneren.
Van het bereiden van perfecte bouillon en fonds tot en met altijd geslaagde soufflés.
Leer de diverse snijtechnieken, de bereiding van diverse sauzen tot en met het klaarmaken van kreeft en het perfect gepocheerde eitje.
Van diverse kooktechnieken tot en met het gebruik van de juiste keukenapparatuur en ingrediënten.
Koken doe je zo! maakt inzichtelijk hoe kookprocessen werken en leert je daarmee de chemie (en magie!) in je keuken te begrijpen.
Of je nu een beginnend of gevorderd thuiskok bent: met dit overzichtelijke keukenhandboek kan iedereen aan de slag!
Plaats een review
Een review helpt anderen een goede keuze te maken.
Beoordeling: