Vóór 23:00 besteld, morgen in huis

Gratis verzending vanaf 50,-

Keukenlabkeukenlab

Keukenlab

• 0 beoordelingen

keukenlab

Product omschrijving

Auteur: Elke Mariën & Jan Groenewold
Uitgever: Nijgh Cuisine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, wordt je vanzelf een betere kok en krig je meer controle in de keuken.
Met dat idee maken Elke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk.
Of het gaat om het bakken van de ultieme biefstuk, het frituren van de lekkerste friet of het vangen van aroma's in sauzen.

Mariën en Groenewold nemen zeventien processen die aan de basis liggen van het koken onder de loep.
Elk van deze processen (Maillard-reactie, verdamping, emulgeren, aroma-vastlegging, etc.) krijgt een hoofdstuk waarin de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten wordt uitgelegd.
Door de duidelijke uitleg, illustraties en foto's leert de kok precies hoe hij zijn resultaten (ofwel gerechten) kan perfectioneren.
 

Specificaties

Merk

Reviews

0 beoordelingen

Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.

Bezoek onze winkels in Rotterdam of Eindhoven

Maandag 11:30 - 18:00
(Eindhoven gesloten)
Dinsdag 09:30 - 18:00
Woensdag 09:30 - 18:00
Donderdag 09:30 - 18:00
Vrijdag 09:30 - 18:00
Zaterdag 09:30 - 17:30
Zondag 11:00 - 17:00
Kookpunt Rotterdam
Noordplein 29 - 41
3035EC Rotterdam
010 443 10 75
 
 
Kookpunt Eindhoven
Philitelaan 71
5617 AM Eindhoven (Strijp)
010 443 10 75

 

Footer contact bar foto 1