• 0 beoordelingen
Auteur: Elke Mariën & Jan Groenewold
Uitgever: Nijgh Cuisine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256
Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, wordt je vanzelf een betere kok en krig je meer controle in de keuken.
Met dat idee maken Elke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk.
Of het gaat om het bakken van de ultieme biefstuk, het frituren van de lekkerste friet of het vangen van aroma's in sauzen.
Mariën en Groenewold nemen zeventien processen die aan de basis liggen van het koken onder de loep.
Elk van deze processen (Maillard-reactie, verdamping, emulgeren, aroma-vastlegging, etc.) krijgt een hoofdstuk waarin de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten wordt uitgelegd.
Door de duidelijke uitleg, illustraties en foto's leert de kok precies hoe hij zijn resultaten (ofwel gerechten) kan perfectioneren.
Merk
0 beoordelingen
Er zijn nog geen reviews geplaatst voor dit product.
Maandag | 11:30 - 18:00 (Eindhoven gesloten) |
Dinsdag | 09:30 - 18:00 |
Woensdag | 09:30 - 18:00 |
Donderdag | 09:30 - 18:00 |
Vrijdag | 09:30 - 18:00 |
Zaterdag | 09:30 - 17:30 |
Zondag | 11:00 - 17:00 |