Vandaag open tot 18:00
Maandag11:30 - 18:00
Dinsdag09:30 - 18:00
Woensdag09:30 - 18:00
Donderdag09:30 - 18:00
Vrijdag09:30 - 18:00
Zaterdag09:30 - 18:00
Zondag11:30 - 17:30

010-4431075

  • Voor 23:00 besteld, morgen in huis
  • Gratis verzending vanaf 30,-
  • Uitgebreide fysieke winkel in Rotterdam
  • Beoordeling9.616693100
32,50
16,50

Nog geen beoordelingen.

stuk
Niet op voorraad
Dit product is tijdelijk niet op voorraad

Specificaties

Type product:Kookboek
Artikelnr:9789038805955

Omschrijving

Auteur: Elke Mariën & Jan Groenewold
Uitgever: Nijgh Cuisine
Uitvoering: Hardcover
Aantal pagina's: 256

Als je begrijpt wat er in de pannen gebeurt, wordt je vanzelf een betere kok en krig je meer controle in de keuken.
Met dat idee maken Elke Mariën en Jan Groenewold vol enthousiasme de wetenschap achter het koken inzichtelijk.
Of het gaat om het bakken van de ultieme biefstuk, het frituren van de lekkerste friet of het vangen van aroma's in sauzen.

Mariën en Groenewold nemen zeventien processen die aan de basis liggen van het koken onder de loep.
Elk van deze processen (Maillard-reactie, verdamping, emulgeren, aroma-vastlegging, etc.) krijgt een hoofdstuk waarin de theorie aan de hand van praktijkvoorbeelden en recepten wordt uitgelegd.
Door de duidelijke uitleg, illustraties en foto's leert de kok precies hoe hij zijn resultaten (ofwel gerechten) kan perfectioneren.
 

Plaats een review

Een review helpt anderen een goede keuze te maken.

Beoordeling: